LED mennyezeti világítás

LED mennyezeti világítás LED mennyezeti világítás

A LED fényforrások elterjedése a meglévő foglalatokat és lámpatesteket tovább használva a korábbi hagyományos izzók, fénycsövek egyszerű cseréjével bontakozott ki. Ezeken az alapvetően kiváltó megoldásokon túl a LED fényforrások számos korábbiaknál kedvezőbb tulajdonságait csak olyan mértékben hasznosították, mint amilyen az alacsonyabb szintű energiaigény vagy a jelentősen megnövelt életciklus előnye.

LED mennyezeti világítási termékeink

Új megoldások a mennyezeti világítás terén

Ezidáig újfajta világítási formák elterjesztésével a LED technológiát felhasználó világítástechnikai ipar adós, ami a termékfejlesztés motorja lehet az elkövetkezőkben.

Egyetlen kivételt a LED mennyezeti lámpa termékkör képez. A megvilágítás egyedi formája a LED mennyezeti világítás, amely a LED mélysugárzók választékának egy speciális fejlesztési köre.

Az INESA mennyezeti LED lámpák élvilágítós technikával készülnek, 3-4 cm magas keretbe építve. Ez a keret sok gyakorlati célt egyszerre elégít ki. A magasított kivitel okán a tápegység elfér benne, nincsen szükség költéges álmenyezet kialakításra. A tartozék kengyelt a beton vagy más felületen rögzítve a LED mennyezeti lámpa kívülről nem látható módon a mennyezeten vagy a falon könnyen szerelhető.

A kis fizikai kiterjedés behatárolja a nyerhető fényáramot, amely 800-1200 lumen érték között mozoghat homogén fényeloszlásban. Ez megfelel a hagyományos izzók 60-100 wattos teljesítményével egyenértékben kibocsátott fénymennyiségnek.

A mennyezeti lámpa termékkör igen széles körben helyettesítheti a régebben használt kompakt fénycsöveket és kiváltható vele körfénycső, perec alakú fénycső, búrás lámpatest és még a 2G11 fejű egyéb fényforrások is.

Hol használható a LED mennyezeti világítás?

 A LED mennyezeti világítás műhelyek, mellékhelyiségek, kamra és szolgalmi helyiség bevilágítására optimális.

A LED mennyezeti világítás alapvető funkciója a megvilágítás, elsődlegesen a célzott területek esetlegesen tárgyak megvilágításán van a hangsúly.

Otthoni világítás esetén nem elsődleges paraméter az egyenletesség, hanem a vizuális komfort, ahol a szórt fény egy helyiség általános megvilágításának a feladatát tölti be. Használati körének meghatározásánál fontos tényező lehet a fényhasználat mint dekorációs elem.

Az INESA MX007 különleges LED mennyezeti lámpa

Az MX007 termék a LED mennyezeti világítás speciális eszköze. Az INESA választékban új fejlesztés, amelynek célja az emberi közreműködés igénye nélküli működtetés szolgalmi helyiségek optimális időszakos megvilágítására. A hatékony energiafelhasználás jegyében kiiktatja az emberi figyelmetlenséget és/vagy hanyagságot, amely ilyen jellegű helyiségének mennyezeti világítás feladatát hatékonyan és megbízhatóan látja el.

Az INESA MX007 LED mennyezeti lámpa mozgásérzékelővel egybeépített elektromos eszköz.

8W teljesítmény igénnyel 700 lm fényáram kibocsátására képes. Felépítése alkonykapcsolót is magában foglal. Mennyezeti világítást betöltő feladata szerint 18-20 lux alatti megvilágítási viszonyt érzékelve az MX007 bekapcsolja kis teljesítményű LED fényforrását, majd az érzékelt mozgás megszűntével egy perc rögzített programú késleltetéssel kapcsolja ki a mennyezeti világítás fényforrását.

Beltéri mennyezeti világítás céljából kifejlesztett termék, kültéri mennyezeti lámpa kivitelben egyelőre nem elérhető.

INESA garancia

Az INESA LED mennyezeti lámpa választék tartósság és energiatakarékosság szempontjából megbízható gyártástechnológiával készülő LED mennyezeti világítás célját szolgáló termékkör, amelyet a gyártó a vásárlástól számított 3 év cseregaranciával hoz forgalomba.