Az INESA és a SHANGHAI FEILO ACOUSTICS LED

Az Inesa márkanév tulajdonosa, és az Inesa termékek gyártója a SHANGHAI FEILO ACOUSTICS LED részvénytársaság.

A SHANGHAI FEILO ACOUSTICS LED fényforrás gyártó részvénytársaság története

1984. november 18-i dátummal alapították meg a SHANGHAI FEILO ACOUSTICS vállalatot, amely Kína gazdaságának legelső tőzsdén is jegyzett cége. 2014-ben a vállalat felépítésében a kínai Állami Értékpapír-Felügyeleti Bizottság jóváhagyásával jelentős átszervezést hajtottak végre. Ennek eredményeként a SHANGHAI FEILO ACOUSTICS vállalat három jogi személy, nevezetesen a Shanghai Yaming Lighting, a Beijing Shenan Group valamint a Shanghai Sunlight Enterprise tulajdonába került. Köszönhetően a YAMING cég közel egy évszázados fényforrás-gyártási tapasztalatának és a SUNLIGHT ENTERPRISE kutatás-fejlesztési és automatizálási hátterének, továbbá a SHENAN GROUP energiatakarékossági tevékenységének, a SHANGAI FEILO ACOUSTICS tömörülés az egyik legnagyobb méretű részvénytársasággá vált Kínában. A vállalat tíz kutató- és termelőbázissal rendelkezik világszerte több mint 800,000 m2 összkiterjedésű alapterületen.

A SHANGAI FEILO ACOUSTICS aktív támogatással járul hozzá a világ általános energiatakarékossági kezdeményezéseihez és törekszik a környezetbarát LED fényforrás-üzletág megvalósítására a hagyományos fényforrás-gyártó ipar előzményeire támaszkodva. A 2015. esztendő végén a részvénytársaság felvásárolta a Havells-Sylvania nemzetközi fényforrás- és világítóeszköz gyártó vállalat részvényeinek 80 százalékát, és az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban és Belgiumban működtetett üzemeivel az első és egyetlen kínai gyártóvá vált Európában. 2016-ban a tevékenységéhez egy újonnan létesített magyarországi gyártóüzemmel járult hozzá.

A Pekingi Városi Ipari Üzletfejlesztési Hivatal a LED fényforrás megoldásainkat technológiai vívmányként ismeri el. Vállalatcsoportunk egyre erőteljesebb jelenléte a tőkepiacon a globalizáció felé veszi az irányt. Manapság a tömörülés fiókvállalatokkal rendelkezik az Amerikai Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Arab Emírségek, Ausztrália, Franciaország és hazánk területén. A vállalat több, mint ötven országban szolgálja ki viszonteladói hálózatát.

Az INESA EUROPA Kft. története

2015-ben a BEIJING SHENAN GROUP európai érdekeltségeként megalapította az INESA EUROPA Kft. vállalatot. Termékeinket az INESA márkanévvel forgalmazzuk, amelyek a mai legfejlettebb iparági technológiákat testesítik meg.

A magyar székhelyű értékesítési és elosztási központ az ipari célra, valamint a lakossági felhasználásra előállított INESA márkájú LED fényforrásoknak és világítóeszközöknek Európa területét lefedő nagykereskedelmi tevékenységét látja el. 2016 február óta a vásárlók kiszolgálását a 16,000 m2 alapterületű logisztikai központ végzi.

Világítástechnikai szakembereink és együttműködő partnereink révén átfogó szakmai szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Az INESA márka ismertsége jelenleg Európában a márkaépítés első szakaszában van, de legfőbb célunk az INESA nevét 2020-ra a világ piacvezető márkájává fejleszteni a LED fényforrások és világítóeszközök termelésében és forgalmazásában.