LED ipari lámpatest

LED ipari lámpatest LED ipari lámpatest

Az INESA ipari lámpa termékválasztékból a por- és páramentes lámpatest gyártmányok az ipari LED világítótestek elterjedésének új szintjét jelentik.

LED ipari lámpatest termékeink

Az ipari világítás létező fényforrásainak korábbi szinte lezárult a gáztöltésű fénycsövek LED fénycsövekre történő cseréjével. Ilyen helyzetekben (induktív előtét esetén) a meglévő szerelvények megtartásával csak a régi fénycsöveket váltották ki korszerű LED fénycsövekre. Azonban kizárólag a fényforrás cseréje egy sor kérdést nem oldott meg.

Az INESA ipari LED lámpatestek por-és páramentes változatai minőségileg más kategóriát testesítenek meg. Integrált tervezési fényforrásaikkal kétfajta előnnyel szolgálnak az ipari világítás terén.

Kiváló fényhasznosítás

A fényáram és a fényhasznosítás mutatóiban komoly előrelépést jelentenek az ipari LED fényforrások  használatban.

Az INESA MSF416 család legnagyobb teljesítményű tagja 3000 lumen fényáramot állít elő 36W fogyasztás mellett, míg az azonos 1240 mm hosszúságú CYVT család 50W teljesítményfelvétel mellett már 5000 lm fényáram előállítására képes, ezzel átlépve a fényhasznosítás (lm/W) mutatójaként igen jónak mondható 100-as értéket.

Hatékonyabb fénykibocsátás

A minden irányba fényt kibocsátó hagyományos fénycsövekkel szemben az INESA LED por- és páramentes fényforrásai 120 fokos szögben irányítottan és hatékonyan bocsátanak ki fényt. Nem világítanak meg olyan területeket, ahol erre eleve nincsen igény (szerelvény belső tető bevilágítás).

Por és páramentesség

A zárt világítótest mint rendszer tervezhetősége és paraméterei hatékonyabb felhasználhatóságot kínálnak és segítik az elterjedést az ipari LED világítás különféle területein.

Az INESA LED ipari lámpatestek por-és páramentes változatai a különféle por-és vízvédettségi szinteknek megfelelve integrált terméktervezéssel egyre magasabb minőségi követelményeket képesek kielégíteni.

Az IP védelem első számjegye a portűrő képességet jelöli, amiben mind az MSF416, mind a CYVT család a külső porhatásoktól mentes szintet képviseli.

Az IP védelem második számjegye a nedvességtűrő képességet jelöli. Az ipari LED világítás terén általánosan megkövetelt IP65 szintnek mindkét termékcsalád megfelel, sőt a CYVT változat teljesíti az iP66 előírások szigorúbb vízállósági követelményeit is. Az IP65 besorolással szemben, amelyik a minden irányból érkező kisnyomású vízsugár elleni védettség követelményeit összegzi, az IP66 szint továbblépve az erős vízsugár és vízbemerítés hatásai elleni védettség követelményeit taglalja.

Az INESA LED ipari lámpatestek por-és páramentes változatainál a fémszerelvény és a prizmás edzett üveg kombinációja élelmiszeripari felhasználást is lehetővé tesz.

Minimális karbantartási igény

A zárt ipari LED világítótest további fontos tulajdonsága, hogy maga a fényforrás karbantartási tevékenységet nem igényel és a lámpatest kiképzése is minimális karbantartási igényt támaszt. Ez az ipari lámpatestek használata során elsősorban az időszakos portalanításra korlátozódik.

Hosszú élettartam

A beépített energiatakarékos és főleg tartós alkatrészek beépítése a CYVT családnál 50.000 órás élettartamot kínál.

Többféle színhőmérséklet

Az INESA LED ipari lámpatestek por-és páramentes változatainak korrelált színhőmérséklete hasonló, a 3000, 4000 és 5000 K színhőmérsékletű változatok (CYVT család) mellett a 3000, 4000 és 5700 K hidegebb fényű választék áll rendelkezésre (MSF416 család).

3 év cseregarancia

Az INESA LED ipari lámpatestek magas minősége az INESA gyártói garanciájában is visszatükröződik, ami a 3 év cseregaranciában testesül meg.