Termékkategóriák

LED izzók kerülnek mindenhova, ahol azelőtt hagyományos villanykörte világított. A régi izzólámpa a fény mellett hőt állít elő, energiát pazarol. A LED izzó tízszer-tizenötször annyi ideig világít, nem érzékeny a kapcsolgatásra és sokkal kevesebbet fogyaszt. Az E27 LED izzó ma már gond nélkül betekerhető a normál foglalatba, csakúgy, mint az E14 LED izzó a gyertyaizzók helyére. Cégünk kínálatában a ma már egyre inkább elterjedt GU10 LED izzó, vagy a tű foglalatos 12 Voltos LED reflektorok is megtalálhatók. Mindegyikre 2 év INESA cseregarancia érvényes.

A köztéri világítás a közterületek, közlekedési utak, parkok és jellemzően nem magántulajdonú objektumok megvilágítási igényeit szolgálja. A közbiztonság minimumán túl egyszerre kell megfelelnie a közlekedésben résztvevők eltérő igényeinek.

A megfelelő megvilágítás ipari telepeken és egyéb létesítményekben (csarnokvilágítás) egyaránt követelmény.

A termelő/raktározó tevékenység által megkövetelt nagy belmagasság sok esetben közösségi tereknél is adottság, mint amilyen egy uszoda vagy egy zárt sportlétesítmény. Az ilyen helyiségek bevilágítása tartós emberi tartózkodás és/vagy munkavégzés szempontjából különleges feladat.

Az INESA ipari lámpa termékválasztékból a por- és páramentes lámpatest gyártmányok az ipari LED világítótestek elterjedésének új szintjét jelentik.

Az INESA LED mélysugárzók a korábbi kompakt fénycsöves mélysugárzó lámpa megoldások kiváltására alkalmasak. A mélysugárzó világítótestek kiképzésük folytán koncentráltan csak az alattuk lévő területet világítják meg.

Az INESA LED mélysugárzó energiafelhasználás szempontjából hatékony fényforrás. Korábban a fénycsöveket minden irányban történő fénykibocsátásuk miatt mélyen helyezték el fényforrásként a mélysugárzó lámpa belsejében és a lámpatest palástja szolgált ernyőző hatással. A mélysugárzó lámpa szemkáprázási hatása emiatt elenyésző volt, csak aki alatta állva felnéz, láthatja közvetlenül a nagy fénysűrűségű fényforrást.

A LED fényforrások elterjedése a meglévő foglalatokat és lámpatesteket tovább használva a korábbi hagyományos izzók, fénycsövek egyszerű cseréjével bontakozott ki. Ezeken az alapvetően kiváltó megoldásokon túl a LED fényforrások számos korábbiaknál kedvezőbb tulajdonságait csak olyan mértékben hasznosították, mint amilyen az alacsonyabb szintű energiaigény vagy a jelentősen megnövelt életciklus előnye.

LED panel a tipikus olyan LED világítástechnikai termékkör, amelyik nem a retrofit, vagyis a korábbi világító fényforrás kiváltásával nem minden változtatás nélkül csereszabatos.

A LED panel egy új világítótest megoldás, amelyet a LED technológia fejlődése hívott életre. Nagy felületen, viszonylag kis fénysűrűséggel elegendő fényáramot lehet vele előállítani ahhoz, hogy közösségi helyiségek – mindenek előtt irodák – világítási feladatait jól elláthassa.

A fénycső a legelterjedtebb alternatív fényforrás lett az izzószálas elődök kiváltására irodákban, közösségi helyiségekben, várókban illetve középületekben. A hagyományos fénycső gázzal töltve feszültség alatt bocsát ki fényt. Áramfogyasztási szintje alacsony, energiatakarékos, de számos előnye mellett hátrányokat is hordozott magában.

1. oldal / 2